Handler som

Showroom

Det å se på møbler, accessoirer og tekstiler på en skjerm kan aldri erstatte opplevelsen av å se dem i virkeligheten. Derfor har vi skapt et fantastisk showroom der du kan komme og se på de forskjellige produktene vi tilbyr fra anerkjente leverandører som HAY, Håg, Fermob, Fogia, Herman Miller og Audo Copenhagen.

Sort utvalg

I vår utstilling finner du alltid et variert utvalg av bestselgere, nyheter og våre egne favoritter innen sofaer, spisestoler, sofabord, kontorstoler, konferansestoler, spisebord, barbord og barstoler. Vi har også et stort utvalg av accessoirer som vaser, servise, belysning, tepper, pledd, puter og sengetøy i ulike farger og stiler. Uavhengig av om du foretrekker en moderne eller klassisk stil, finnes det noe for enhver smak i vårt showroom.

Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å veilede deg med produktinformasjon, og de deler gjerne råd og veiledning basert på dine ønsker og behov. Skulle du komme innom oss for å prøve kontorstoler, vil vi hjelpe deg med å justere stolene så du kan prøvesitte i tråd med ergonomiske anbefalinger.

Velkommen!