Handler som

Historie

Kjellmann kan spore sin historie tilbake til 1972, da Bjørn Kjellmann startet sin virksomhet med salg av kopiering, skrive- og regnemaskiner. Senere begynte selskapet med salg av kontormøbler og har siden 1975 levert kontorstoler fra det norske merket Håg. Samme år fikk Kjellmann agenturet på Hov+Dokka kontormøbler som senere ble en stor norsk aktør på 80- og 90-tallet. 

"Den skal tidllig krøkes som god krok skal bli" heter det og allerede som 6-åring var Tommy Kjellmann med sin far på kundebesøk og leveranser. Det var tidlig bestemt hva han skulle jobbe med og i 1997 ble det endringer i eierstruktur hvor det i samme moment som satsningsområdet ble konsentrert om kontormøbler. Siden den gang har selskapet vært eid og ledet av Tommy.

Etter hvert som firmaet vokste var vi på 2000-tallet igjenom en rekke flytteprosesser: fra Hvam til Lahaugmoen, tilbake til Hvam og deretter kontorbygget på Olavsgaard. I 2015 begynte 3. generasjon med Sondre Kjellmann i selskapet og brått fikk vi vår første nettbutikk i 2016.

I 2019 begynte vi smått med salg av møbler til privatkunder og fant raskt ut av at dette var et godt satsningsområde. Siden vi lanserte vår første nettbutikk hadde det skjedd en større digital utvikling i verden og da pandemien inntok norge vokste netthandelen i et rasende tempo. Vi forstod raskt at det var nødvendig å begynne arbeidet med fremtidsrettede netthandelsplattformer slik at vi kunne ha tilpasset innhold for privat- og bedriftsmarkedet.

Fra vår første katalog utgitt i 1997

I takt med veksten vi opplevde innså vi i 2021 at det var behov for et showroom som ville styrke nettbutikken i tillegg til en større utvidelse av vårt lager. Det var også et behov for å samle troppene ettersom lager og kontorer alltid hadde vært avskilt.

Gleden var derfor stor da vi høsten 2022 flyttet inn i ny lokaler på Lindeberg, Frogner i Lillestrøm kommune. Her fikk vi showroom, lager og kontorer i ett og samme bygg samt mye større plass en vi hadde hatt tidligere. Samme høst ble selskapet omstrukturert til konsernmodell. Kort tid etter lanserte vi våren 2023 nye netthandelsplattformer med Kjellmann.no for bedrifter og Kjellmannhome.no for privatmarkedet.

Kjellmann er i dag et høyst moderne selskap hvor nåtidens og fremtidens effektive løsninger benyttes for å kunne utvøve kundeservice i verdensklasse. Produktsortimentet er nå i en ekspansiv utvikling og vi jobber med å være blant de ledende på netthandelsløsninger. Vi tilbyr showroom og lager med sentral beliggenhet rett mellom Oslo og Gardemoen. Ta gjerne turen innom oss for å se og prøve produkter. Vi bidrar gjerne med vår unike produktkunnskap og gir god veiledning slik at produkt, kombinasjoner og fargevalg blir riktig.